Innkalling til Årsmøte 2018 - 20.03.18

Medlemmer innkalles til Årsmøte 2018. Møtet avholdes 20. mars på Prestberget, 2 etg. fra kl. 19.00-21.00. Saker til årsmøtet bes levert skriftlig til styret innen 14 dg før årsmøtet avholdes. Årsmøtedokumenter blir tilgjengelig fra 6. mars. Enkel servering. Velkommen! Styret

Hallgeir på pallen i Innsbruck

Hallgeir Engebråten og Tobias Fløiten representerer NORGE under World Cup for junior og Neo-senior denne helgen.

Skøyteskole vinteren 2018

Skøytegruppa i Nord-Odal IL arrangeres skøyteskole for gutter og jenter i 1-7. klasse. Skøyteskolen avholdes på Prestberget hver onsdag fra 17:30-18:15. Første dag på skøyteskolen er onsdag 17. januar.

Invitasjon til temakveld - seksuell trakasering

Kongsvinger idrettsråd inviterer til en temakveld for alle som er involvert i idrett på en eller annen måte. Gratis påmelding. Se invitasjon for mer info.

Hallgeir til senior EM

Som 18-åring får Hallgeir Engebråten sin debut i seniorsammenheng internasjonalt. Hallgeir er tatt ut til å representere NORGE under EM enkeltdistanser i Kolomna i Russland.

Julehilsen fra Odal Sparebank

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår! Samtidig ønsker vi å takke for et godt samarbeid gjennom 2017, sammen er vi kjempegode!

God Jul og et Godt Nytt År!

Til alle våre medlemmer og innbyggere i Nord-Odal, og til våre samarbeidspartnere, ønskes en God Jul og et riktig Godt Nytt År fra oss i NO-IL! 2017 har vært et begivenhetsrikt år for NO-IL, vi har hatt våre utfordringer, men sammen med vår generalsponsor Odal Sparebank, Nord-Odal kommune, sponsorer, medlemmer, ildsjeler og styre har vi klart å få utrettet et flott kunstgressanlegg og et regionalt rulleskøyteanlegg.

Sesongstart på Sjusjøen - Sjusjørennet

Besøk våre lagsider