Inline banen på Prestberget offisielt åpnet

Inline banen på Prestberget ble offisielt åpnet søndag 3. juni. Ordfører Lise Selnes foretok den offisielle åpningen.

Hallgeir hedret på kretstinget

Hallgeir Engebråten ble hedret av både Norges Skøyteforbund og av Hedmark Skøytekrets under kretstinget som ble avholdt på Prestberget 23. mai.

Inline løp på Prestberget, 03.06.18

Nord-Odal IL inviterer til inlineløp på Prestberget, Søndag 3. juni kl 14.00. Dette blir den offisielle åpningen av bana vår, og det første inline løpet i Odalen! Velkommen!

Treningstilbud Nord-Odal IL Skøytegruppe

Forberedelsene til skøytesesongen 2018/2019 er godt i gang. Skøytegruppa kommer nå med et tilbud til ALLE barn og unge i Nord-Odal.

Skøyteavslutning sesongen 2017/2018

Skøytegruppa i Nord-Odal IL inviterer til skøyteavslutning i klubbhuset på Prestberget søndag 22. april klokka 1600.

Nytt hovedstyre valgt på årsmøte 20.03.18

Årsmøte 2018 ble avholdt på Prestberget den 20.03.18. Det var i alt 22 stemmeberettigede, hvorav 5 fra styret. Det ble avholdt valg og i hovedstyret kom det inn fire nye, de er: Leder Petter Harviken, nestleder Stian Forbord, kasserer Elise Gulla og styremedlem Torkjel S Hansen. Tove Lise Bunes og Siw Trøbråten var sittende. Valgkomiteen har gjort en kjempeinnsats for å finne kandidater til alle vervene i hovedstyret og i undergruppene. Les mer om dems arbeid i vedlegget.

Robin vant Norges Cupen

Norges Cupen ble avsluttet i Stavanger 10. og 11. mars. Mange løpere fra Nord-Odal preget resultatlistene i årets Norges Cup.

Håvard Lorentzen løpet 2018

18. mars kl 12:00 arrangerer Nord-Odal IL skøytegruppen en familiedag på Prestberget. Det er Norges skøytegruppe som er initiativtagere mot alle skøyteklubber i Norge.

Besøk våre lagsider