Julehilsen fra Odal Sparebank

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår! Samtidig ønsker vi å takke for et godt samarbeid gjennom 2017, sammen er vi kjempegode!

Det er alltid spennende når vi står foran et nytt år, hvilke muligheter og utfordringer vil vi møte?

Vi i banken gleder oss til å få to nye kollegaer; Merete Braaten begynner som rådgiver på Sand i januar, og vi har nettopp utlyst en ny stilling som bedriftsrådgiver i Kongsvingerregionen.

Vi har trua på våre markedsområder og satser på lokalt næringsliv og personlig rådgivning til kundene våre.

Kundene våre skal også ha gode digitale løsninger, mye kan løses fra mobilen. Stolte er vi også av å være medeier i Vipps.
Vi mener likevel at noen spørsmål er for store for nettet, og dere er hjertelig velkommen til et møte over en kaffekopp med en rådgiver i banken.

Alt godt ønskes dere fra oss i Odal Sparebank på Sand!

Odal Sparebank