God Jul og et Godt Nytt År!

Til alle våre medlemmer og innbyggere i Nord-Odal, og til våre samarbeidspartnere, ønskes en God Jul og et riktig Godt Nytt År fra oss i NO-IL! 2017 har vært et begivenhetsrikt år for NO-IL, vi har hatt våre utfordringer, men sammen med vår generalsponsor Odal Sparebank, Nord-Odal kommune, sponsorer, medlemmer, ildsjeler og styre har vi klart å få utrettet et flott kunstgressanlegg og et regionalt rulleskøyteanlegg.

Det er en stor glede å se hvor mange som gir av sin tid ved å være trenere og lagledere for våre unge håpefulle. Det er også svært hyggelig å se engasjerte foreldre som heier, kjører og følger opp barna slik at de får mulighet til å være med i organisert idrett.

Vi vil også takke alle våre undergrupper som har jobbet iherdig med å få til sine anlegg ,og at vi nå har både friidrett og skigrupper slik at vi kan favne bredere i interesseområder enn det vi har gjort tidligere.

Med dette ønsker vi dere alle en fredfylt jul og alt godt for det nye året.

Linn Bjerke, Leder Nord-Odal IL