Håvard Lorentzen løpet 2018

18. mars kl 12:00 arrangerer Nord-Odal IL skøytegruppen en familiedag på Prestberget. Det er Norges skøytegruppe som er initiativtagere mot alle skøyteklubber i Norge.

I år heter arrangementet Håvard Lorentzen løpet. Skøytesporten har hatt et løft i Norge det siste året med bedre resultater enn på mange år. Nå ønsker vi å engasjere dere, og sammen skal vi løfte skøytesporten videre. Dette er et familiearrangement, helt uhøytidelig løp arrangeres i skøytesportens ånd, for å engasjere både voksne og barn.

Vårt hovedmål er ikke å samle flest av de som konkurrerer på skøyteisen hele vinteren, men å spre skøyteglede blant dere som liker å gå på skøyter for lek og moro. Det er derfor vi også ønsker å utfordre alle foreldre til å stille til start mot egne barn eller nabogutten. Her er ingen for ustødige, for dårlig trent, eller ikke gode nok. Barn elsker at voksne er med og leker, og sammen kan vi lage en magisk dag på Prestberget.

Bli med oss, møt opp! Du kan melde deg på i kommentarfeltet under (Facebook), eller så er det løpende påmelding ved oppmøte kl 11:40-12:00 søndag 18.mars!