Robin vant Norges Cupen

Norges Cupen ble avsluttet i Stavanger 10. og 11. mars. Mange løpere fra Nord-Odal preget resultatlistene i årets Norges Cup.

Robin Nicolai Gruben vant Norges Cupen for menn senior sesongen 2017/2018. I klasse menn junior ble Tobias Fløiten nummer to. I klasse kvinner senior, ble Ida Sanderud nummer tre.

Hallgeir Engebråten, Gina Engebråten, Sander Eitrem, Thea Fløiten, Håkon Sæther og Sarah Marie Sanderud sikret seg også mange NC-poeng i løpet av sesongen. Alt i alt har det vært en kjempegod sesong for Nord-Odal IL's løpere denne sesongen.

Verdt å merke seg, er at under Norges Cup-finalen i Stavanger, satte Håkon Sæther ny kretsrekord i klasse gutter 15 år på 500 meter med tiden 38,38.