Nytt hovedstyre valgt på årsmøte 20.03.18

Årsmøte 2018 ble avholdt på Prestberget den 20.03.18. Det var i alt 22 stemmeberettigede, hvorav 5 fra styret. Det ble avholdt valg og i hovedstyret kom det inn fire nye, de er: Leder Petter Harviken, nestleder Stian Forbord, kasserer Elise Gulla og styremedlem Torkjel S Hansen. Tove Lise Bunes og Siw Trøbråten var sittende. Valgkomiteen har gjort en kjempeinnsats for å finne kandidater til alle vervene i hovedstyret og i undergruppene. Les mer om dems arbeid i vedlegget.

Valgkomiteens innstilling: Innstilling

NB! Det ble vedtatt noen endringer i perioden for enkelte av vervene. Dette vil stå i signert protokoll, som kommer noe senere.