Treningstilbud Nord-Odal IL Skøytegruppe

Forberedelsene til skøytesesongen 2018/2019 er godt i gang. Skøytegruppa kommer nå med et tilbud til ALLE barn og unge i Nord-Odal.

NOIL Skøytegruppa har følgende treningstilbud for kommende sommer/høst sesong.

Alle som ønsker å være med oss å trene er velkommen. Det er gøy med mange på trening! Andre idretter som ski, friidrett og fotball, har felles med skøyter, behov for rene kondisjonstreninger. Møt opp på fredager og løp intervall sammen med oss. Dette hever kvaliteten og bedrer det sosiale miljøet på treningene. Barn som liker å sykle kan bli med oss å sykle på torsdager.

Det er ikke treningstilbud for barn som ønsker å sykle i Nord-Odal. Vi ønsker å gjøre noe med dette, og prøver oss derfor med sykkelgrupper for barn fra 1. klasse – 10. klasse med oppstart fra 10. mai på Prestberget kl 18:00. Dette vil rulle i gang som et prøveprosjekt, bli med å gjør det til en suksess (Facebookgruppe; Nord-Odal Sykkel).

Kommende skøyteløpere eller allerede aktive skøyteløpere fra naboklubber og nabokommuner er velkommen til å trene med oss. Møt opp og styrk det sosiale på treningsøktene, så skaper vi fart på isen til vinteren.