Hallgeir hedret på kretstinget

Hallgeir Engebråten ble hedret av både Norges Skøyteforbund og av Hedmark Skøytekrets under kretstinget som ble avholdt på Prestberget 23. mai.

Hallgeir, som også sitter som varamedlem, ungdomsrepresentant i styret til Hedmark Skøytekrets, fikk under kretstinget tildelt Hedmarksnåla. Dette er en utmerkelse som kretsen gir til personer fra kretsen som enten på grunn av sportslige prestasjoner eller langvarig jobbing for kretsen har gjort seg fortjent til utmerkelsen. Hallgeir fikk utmerkelsen etter at han i fjorårets sesong vant junior NM allround.

Hallgeir ble også tildelt distansemerket i sølv fra Norges Skøyteforbund. Distansemerket er en utmerkelse som henger høyt. For å få tildelt dette, må løperne ha prestert resultater på et meget høyt nivå.

Nord-Odal Idrettslag gratulerer Hallgeir med utmerkelsene.