Inline banen på Prestberget offisielt åpnet

Inline banen på Prestberget ble offisielt åpnet søndag 3. juni. Ordfører Lise Selnes foretok den offisielle åpningen.

I tillegg hadde Elin Smith fra generalsponsor, Odal Sparebank en hilsningstale til idrettslaget. Bygdas egen OL-medaljør Lasse Sætre hadde også en hilsningstale til klubben. Selve løpet samlet 25 deltakere. Det ble en spennende og artig konkurranse, hvor både løpere og publikum storkoste seg i sommervarmen på Prestberget.

Menn elite og Gutter 17-19 år i aksjon på Prestberget

Ordører Lise Selnes foretok den offisielle åpningen av rulleskøytebanen

Ingrid Marie Beck og Live Harviken var to av de yngste deltakerne på Prestberget.

(Alle foto: Stig Aasheim, Nord-Odal kommune)