03.10.2017 Odal Sparebank - Spare i fond
Odal Sparebank har fokus på sparing nå. Sjekk lenken for mer info.
Siw Trøbråten Fotball
25.11.2016 Seniorturnering på Korsholen!
Senior herrer fotball-trening/turnering kommende lørdag blir på Korsholen kunstgresset kl. 13:00. Det er spådd STRÅLENDE vær og 6 grader ! Håper MANGE kommer. Idrettslaget stiller med drikke og litt å bite i. (PS! Vi sørger også for jevnlig oppdatering med resultater fra KIL-kampen som går samtidig)
Lasse A. Weckhorst Fotball
14.11.2016 Nye årsklasser i ungdomsfotballen
Prosessen med endring av serietilbudet på jentesiden, samt opprettelse av ny aldersklasse på guttesiden startet etter forslag fra flere klubber høsten 2015. Siden den gang er det blitt gjennomført to høringer, den siste høsten 2016. Høringen som ble gjennomført tidligere denne høsten gav et tydelig signal om at de foreslåtte endringene ønskes innført.
06.07.2016 Vedrørende aktivitetsavgift 2016
De som deltok på dugnad for Sand IF høsten 2015 er nå deaktivert, slik at de ikke skal betale aktivitetsavgift. Det er også kommet frem at det er noen som ikke har mottatt faktura på e-post. Systemansvarlig mener at dette skyldes firma e-post med søppel filter. Disse må ta kontakt med Turid Engebråten for å rydde opp i dette.
Siw Trøbråten Fotball
20.05.2016 Tidsskjema for helgas fotballskole.
Helga fotballskole er fulltegnet, og her ligger tidsskjema for dere som har fått plass.
Lena Sundet Grinna Fotball
18.05.2016 Få plasser igjen på Tine Fotballskole på Prestberget i helga!
Nord-Odal IL arrangerer fotballskole for jenter og gutter på Prestberget i helga.
Lena Sundet Grinna Fotball

Nord-Odal IL