Nå er det tid for å prøving av skiklær

Det blir prøvedag tirsdag 23.10. Kl 18:30-20:00 Sted: Mo (kommer mer info om sted på mandag) Vi oppfordrer alle som er med på treninger og bruker våre skiløyper til å bestille slik at våre sponsorer får litt tilbake. Overtrekksdress og konkurransedress. Pannebånd og vest.

Nå braker det løs for ski- og skøyterekrutter!

I år kjører vi vil felles trening for skøyter og ski, flere barn samlet til trening gir mer treningsglede.

Skøytegruppa i Inzell

Skøytegruppa har samlet flesteparten av sine utøvere til treningssamling i Inzell. Med seg på turen har de også fått med seg tidligere Inzell-farere.

Stipender til skøyteløpere

Morgendagens Skøyte Ess (MSE) er en ideell, privat organisasjon som støtter unge skøyteløpere av begge kjønn med årlige stipendier. Siden starten i 1986 har MSE delt ut stipendier for totalt 1,7 millioner kroner.

Inline banen på Prestberget offisielt åpnet

Inline banen på Prestberget ble offisielt åpnet søndag 3. juni. Ordfører Lise Selnes foretok den offisielle åpningen.

Hallgeir hedret på kretstinget

Hallgeir Engebråten ble hedret av både Norges Skøyteforbund og av Hedmark Skøytekrets under kretstinget som ble avholdt på Prestberget 23. mai.

Inline løp på Prestberget, 03.06.18

Nord-Odal IL inviterer til inlineløp på Prestberget, Søndag 3. juni kl 14.00. Dette blir den offisielle åpningen av bana vår, og det første inline løpet i Odalen! Velkommen!

Treningstilbud Nord-Odal IL Skøytegruppe

Forberedelsene til skøytesesongen 2018/2019 er godt i gang. Skøytegruppa kommer nå med et tilbud til ALLE barn og unge i Nord-Odal.

Besøk våre lagsider