Innkalling til årsmøte 2019

Medlemmer innkalles til årsmøte 2019 den 26.03 på Prestberget 2 etg, kl. 18.30-21.00. Årsmøtedokumenter blir tilgjengelig fra 19. mars. Saker meldes skriftlig til hovedstyret (post@no-il.no) innen 1 uke før avholdelse av årsmøtet. Enkel servering. Velkommen!

Nytt år, nye muligheter!

Januar er en spesiell måned. Det føles spennende å tenke på hvilke muligheter og utfordringer vi vil få, men det er også litt skummelt. Hva om vi ikke lykkes med de mål vi setter oss?

God Jul og et Godt Nytt idrettsår!

Det har vært et godt idretts år for Nord-Odal idrettslag, og vi er så vidt i gang med ski og skøytesesongen. Vi gleder oss til å følge dem gjennom sesongen.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: