Lysløypa i Steinbekken

Lampene i lysløypa er byttet ut med nye miljøvennlige og strømbesparende lamper.

De siste åra har det dessverre vært nokså mange svarte lamper i lysløypa i Steinbekken. Nå har vi en god nyhet til alle skiløpere, disse lampene er byttet ut med nye miljøvennlige og strømbesparende lamper. Vi håper nå på en snørik vinter, slik at det kan bli kjørt opp løyper i trasèen. Til våren planlegger vi en skikkelig dugnad i lysløypa. I store deler av lysløypa er det nødvendig å hogge og kviste trær, som er til hinder for at snøen legger seg i trasèen.

God opplyst tur i lysløypa da snøen kommer!