Julehilsen fra Odal Sparebank

Året 2016 er i ferd med å gå over i historien, og vi ønsker å gratulere Nord-Odal Idrettslag med vellykket sammenslåing og hva som er et fantastisk bra sammensatt idrettslag. Dere har virkelig vært med på å skape historie, og enda viktigere har dere lagt grunnlaget for sportslig mangfold og idrettsglede i Nord-Odal i lang framtid.

Odal Sparebank og Nord-Odal Idrettslag har inngått en 10 års samarbeidsavtale, den største avtalen vi har hatt noen gang. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Slutten på 2016 markerer jo også begynnelsen på et nytt år, med nye muligheter. Mange er opptatt av pensjon og sparing, og for noen er det et nyttårsforsett å få bedre personlig økonomi. Jeg ønsker å benytte anledningen til å invitere dere til et møte i banken, slik at vi sammen kan legge en god plan. Vi ser på hvilke muligheter som ligger i ditt budsjett og hjelper deg med å realisere drømmer du har for framtida.

Sparing er litt som trening. Det viktigste er å komme i gang, og det er aldri noen som angrer på at de begynte å spare!

Da gjenstår det å ønske dere alle en riktig god jul og godt nyttår!

Elin Smith

Avdelingsbanksjef