Julehilsen fra Odal Sparebank

Året 2016 er i ferd med å gå over i historien, og vi ønsker å gratulere Nord-Odal Idrettslag med vellykket sammenslåing og hva som er et fantastisk bra sammensatt idrettslag. Dere har virkelig vært med på å skape historie, og enda viktigere har dere lagt grunnlaget for sportslig mangfold og idrettsglede i Nord-Odal i lang framtid.


Odal Sparebank og Nord-Odal Idrettslag har inngått en 10 års samarbeidsavtale, den største avtalen vi har hatt noen gang. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Slutten på 2016 markerer jo også begynnelsen på et nytt år, med nye muligheter. Mange er opptatt av pensjon og sparing, og for noen er det et nyttårsforsett å få bedre personlig økonomi. Jeg ønsker å benytte anledningen til å invitere dere til et møte i banken, slik at vi sammen kan legge en god plan. Vi ser på hvilke muligheter som ligger i ditt budsjett og hjelper deg med å realisere drømmer du har for framtida.

Sparing er litt som trening. Det viktigste er å komme i gang, og det er aldri noen som angrer på at de begynte å spare!

Da gjenstår det å ønske dere alle en riktig god jul og godt nyttår!


Med vennlig hilsen

Elin Smith

Avdelingsbanksjef

Autorisert Finansiell Rådgiver

Mobil 482 15 592

Odal Sparebank

Postboks 64

2120 Sagstua

www.odal-sparebank.no

Støtt oss

Følg oss på Facebook

Medlemskontingent Nord-Odal IL

 
Medlemskontigent 2017
Vi setter stor pris om du betaler medlemskontingent 2017. Det betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. Har du ikke mottatt giro eller ønsker ikke å betale, så ta kontakt på post@no-il.no eller mob 99731467 På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 33653
Ubetalt antall: 169
Betalt beløp: 105700
Betalt antall: 417
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift