Nord-Odal IL beste skøyteklubben i NORGE

Nord-Odal IL beviste under Landsmesterskapet hurtigløp i Drammen i helgen, at de er den beste klubben i Norge. Klubben sikret seg hele 20 medaljer under de individuelle konkurransene. Følgende løpere deltok i LM 2017: Hanna Engebråten, Tuva Fløiten, Thomas Andreassen, Sarah Marie Sanderud, Sigurd Sæther, Colin Nyborg, Gina Engebråten, Tobias Fløiten, Håkon Sæther, Sander Eitrem, Henrik Andreassen, Ragnar Jonsrud og Hallgeir Engebråten. Vi gratulerer alle med en kjempefin innsats i Drammen.