Mapeiløpet 2017

Mapeiløpet arrangeres på Prestberget førstkommende lørdag. Så langt har 46 løpere meldt seg på løpet som har blitt et tradisjonsrikt løp i Nord-Odal

Det er spådd fint vær på lørdag, og alt ligger klart for en kjempefin dag på Prestberget. Løpet starter klokka 11:00 på lørdag.

For løpere som fortsatt ikke har meldt seg på stevnet, er det fortsatt muligheter til å delta. Ta kontakt med skøytegruppa, så vil det være mulighet til å være med på Prestberget lørdag. Skøytegruppa ønsker også at publikum finner vegen til Prestberget og lager en fin stemning rundt løpet.