Åpning av kunstregressanlegg i Dalen 11. juni 2017

Kunstgressanlegget i Dalen ble åpnet 11. juni med skikkelig tromme 'salutt' av Drum Ladies! Åpning ble gjennomført etter avslutning av Tine fotball skole, hvor godt over 200 barn deltok. Alle barna fikk en fotball fra Ø.M. Fjeld AS og det ble masse kaker og kaffe/saft til publikum. Representanter fra vår generalsponsor og samarbeidspartnere var tilstede, Odal Sparebank, Mapei, Ø.M. Fjeld AS og Nord-Odal kommune. Nord-Odal idrettslag er stolte av å kunne tilby barn og unge et flott sted å spille fotball på. Nå kan vi starte sesongen tidligere og holde på utover høsten. I tilknytning til anlegget har vi også fått opp et flott bygg med garasje, kiosk, toaletter og garderobe. Vi vil takke alle som har jobbet og bidratt for at dette flotte anlegget ble en realitet, og kan bl.a nevne Eidsiva Energi AS, Jonovy AS, foreldre til spillerne og ildsjeler! Tusen Takk!

Drum Ladies

Ivrige fotballspillere fra Tine fotball skole.

Elin Smith fra Odal Sparebank

Bente Vestby fra Mapei

Anton Hagaløkken fra Ø.M. Fjeld AS

Ordfører Lasse Juliussen åpner med klipp av snor (prøvde skyte av med fotball, fikk 3 forsøk)