I anledning oktoberdagene i Sand sentrum

I anledning oktoberdagen på sand den 7. Oktober skal Nord-Odal idrettslag arrangere "sentrumsmerket". Dette er en aktivitet som passer for alle aldre,og det er valgfritt hvor raskt man vil løse oppgavene.

På vår stand vil dere få utdelt kart hvor postene er markert ,så da er det bare å komme igang. Prisen er 20,- per person, gratis for de under 6 år. Det vil være deltakerpremie, uttrekkspremier. Hovedpremien er 1 stk NOIL overtrekksdress ,valgfri størrelse. Påmelding fra Kl 10 og frem til Kl 12.30. Konkurransen avsluttes Kl 14 og vinnerne blir da annonsert før Kl 15.

Våre premier er sponset av vår Generalsponsor Odal Sparebank, Gavekort fra Kiwi, Bilvask med voks fra Hellashine

Og flere andre spennende premier vil også bli delt ut på lørdag.

Møt opp på vår stand og meld dere på