God Jul og et Godt Nytt År!

Til alle våre medlemmer og innbyggere i Nord-Odal, og til våre samarbeidspartnere, ønskes en God Jul og et riktig Godt Nytt År fra oss i NO-IL! 2017 har vært et begivenhetsrikt år for NO-IL, vi har hatt våre utfordringer, men sammen med vår generalsponsor Odal Sparebank, Nord-Odal kommune, sponsorer, medlemmer, ildsjeler og styre har vi klart å få utrettet et flott kunstgressanlegg og et regionalt rulleskøyteanlegg.

Det er en stor glede å se hvor mange som gir av sin tid ved å være trenere og lagledere for våre unge håpefulle. Det er også svært hyggelig å se engasjerte foreldre som heier, kjører og følger opp barna slik at de får mulighet til å være med i organisert idrett.

Vi vil også takke alle våre undergrupper som har jobbet iherdig med å få til sine anlegg ,og at vi nå har både friidrett og skigrupper slik at vi kan favne bredere i interesseområder enn det vi har gjort tidligere.

Med dette ønsker vi dere alle en fredfylt jul og alt godt for det nye året.

Med vennlig hilsen

Linn Bjerke, Leder Nord-Odal IL


Støtt oss

Følg oss på Facebook

Medlemskontingent Nord-Odal IL

 
Medlemskontigent 2017
Vi setter stor pris om du betaler medlemskontingent 2017. Det betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. Har du ikke mottatt giro eller ønsker ikke å betale, så ta kontakt på post@no-il.no eller mob 99731467 På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 33653
Ubetalt antall: 169
Betalt beløp: 105700
Betalt antall: 417
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift