Skøytegruppa i Inzell

Skøytegruppa har samlet flesteparten av sine utøvere til treningssamling i Inzell. Med seg på turen har de også fått med seg tidligere Inzell-farere.

Gruppa teller mellom 70 og 80 stykker, og blir sett overalt i den tyske småbyen. Mange skøyteklubber er i Inzell på denne tiden av året, men det er vel ingen som gjør som Nord-Odal IL. Når det er klart for spising ute, bestiller de fleste klubber som er i Inzell bord. Nord-Odal IL bestiller en hel restaurant for å få plass til alle når de skal ut for å spise.

I Inzell koser alle seg. Løperne koser seg på isen. Foreldrene til utøverne koser seg på tribunen. Flere av de andre koser seg i det fine været med å være ute og ta seg turer i det fri. Samholdet i gruppa er det overhodet ikke noe å si på.

Treningsmessig er det også unikt i skøyteverden. Nord-Odal IL stiller med 8 trenere som alle har tatt utdannelse via Norges Skøyteforbund. Dette i seg selv er unikt. Skøyteløperne trener hver dag, og forbereder seg til sesongstart om rundt en måned. Optimismen er på topp i Nord-Odal IL

Støtt oss

Følg oss på Facebook

Medlemskontingent Nord-Odal IL

 
Medlemskontigent 2017
Vi setter stor pris om du betaler medlemskontingent 2017. Det betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. Har du ikke mottatt giro eller ønsker ikke å betale, så ta kontakt på post@no-il.no eller mob 99731467 På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 33653
Ubetalt antall: 169
Betalt beløp: 105700
Betalt antall: 417
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift