God Jul og et Godt Nytt idrettsår!

Det har vært et godt idretts år for Nord-Odal idrettslag, og vi er så vidt i gang med ski og skøytesesongen. Vi gleder oss til å følge dem gjennom sesongen.

For at våre utøvere skal kunne drive med sine aktiviteter, så er det mange frivillige som bidrar med utallige timer med klargjøring av anlegg, trening og annen organisering. Vi er veldig takknemlig for all den frivillige innsatsen som legges ned av foreldre, trenere og andre. Vår generalsponsor Odal Sparebank, sponsor Eidsiva, alle de andre flotte sponsorene til undergruppene og samarbeidspartner Nord-Odal kommune, bidrar med betydelig midler, som gjør at vi kan opprettholde et godt aktivitetstilbud for barn og unge i Nord-Odal. Vi takker for samarbeidet i 2018 og ser frem til videre samarbeid i 2019!

Vi vil med dette ønske våre medlemmer, utøvere, frivillige, sponsorer og andre samarbeidspartnere en riktig God Jul og et Godt Nytt år!

Støtt oss

Følg oss på Facebook

Medlemskontingent Nord-Odal IL

 
Medlemskontigent 2017
Vi setter stor pris om du betaler medlemskontingent 2017. Det betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. Har du ikke mottatt giro eller ønsker ikke å betale, så ta kontakt på post@no-il.no eller mob 99731467 På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 33653
Ubetalt antall: 169
Betalt beløp: 105700
Betalt antall: 417
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift