God Jul og et Godt Nytt idrettsår!

Det har vært et godt idretts år for Nord-Odal idrettslag, og vi er så vidt i gang med ski og skøytesesongen. Vi gleder oss til å følge dem gjennom sesongen.

For at våre utøvere skal kunne drive med sine aktiviteter, så er det mange frivillige som bidrar med utallige timer med klargjøring av anlegg, trening og annen organisering. Vi er veldig takknemlig for all den frivillige innsatsen som legges ned av foreldre, trenere og andre. Vår generalsponsor Odal Sparebank, sponsor Eidsiva, alle de andre flotte sponsorene til undergruppene og samarbeidspartner Nord-Odal kommune, bidrar med betydelig midler, som gjør at vi kan opprettholde et godt aktivitetstilbud for barn og unge i Nord-Odal. Vi takker for samarbeidet i 2018 og ser frem til videre samarbeid i 2019!

Vi vil med dette ønske våre medlemmer, utøvere, frivillige, sponsorer og andre samarbeidspartnere en riktig God Jul og et Godt Nytt år!