Nytt år, nye muligheter!

Januar er en spesiell måned. Det føles spennende å tenke på hvilke muligheter og utfordringer vi vil få, men det er også litt skummelt. Hva om vi ikke lykkes med de mål vi setter oss?

Det er viktig å sette seg mål, men det er også viktig at målene er oppnåelige.

Målene til Odal Sparebank er ganske hårete, og det må de være for at vi skal overleve som en selvstendig lokalbank. Vi må ha vekst, og det betyr at vi trenger flere nye kunder, og at eksisterende kunder bruker oss på lån, sparing og forsikring.

Skal vi få til det må vi gi de beste kundeopplevelsene. Banken med de best kundeopplevelsene vinner, og det skal vi! Vi trenger dere for å få det til, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Å handle lokalt gjelder også bank og forsikring.

Vi ønsker dere alle lykke til med de målene og ønskene dere har for 2019, husk å feire og nyte små og store seire! Håper vi ses!

Elin Smith
avdelingsbanksjef i Odal Sparebank