MASSEMØNSTRING MED FAMILIEDAG, FAMILIELØP OG KRAFTTAK MOT KREFT 17.MARS.

NOIL IL Skøytegruppa ønsker velkommen til massemønstring på Prestberget 17.mars. Dette er et arrangement for alle, ikke bare for skøyteløpere og skøytefamilier. Vi ønsker å se alle på Prestberget for å skape en tydelig markering rundt KRAFTTAK mot kreft.

Vi ønsker å gjøre dette med familiedag hvor vi arrangerer leker for barn og voksne. Vi markerer med familieløp og håper på publikum og høylytte heiarop. Vi avslutter markeringen hvor alle kan bli med å bidra. Vi har sponsorer av arrangement som vil gi et kronebeløp for totalt antall fullførte runder. Vi åpner opp for at foreldre og besteforeldre kan bidra med et gitt beløp per runde barna går under KRAFTTAKET. Det er lov med så mange pauser man vil ha i løpet av 60 minutter. Alle runder hjelper, alle bidrag er velkommen. Hele dagen holder vi kiosken oppe med vaffel, pølse, saft og kaffesalg.

Dette blir et arrangement hvor vi ønsker å bidra til en god sak, samtidig som vi stimulerer voksne og barn til bevegelse og folkehelse. Se innbydelse under vedlegg.